Websites på min iPhone

Specialtilpasset websider til iPhone findes der efterhånden en del af. Fordelen ved dem er, at man ikke behøver at benytte ”knibe”-bevægelsen på skærmen for at forstørre for at kunne læse siden. Siden er altså lige til at læse - lige som denne weblog. Flere sites har haft denne type sider specielt til mobile enheder (mobil, pda m.v.) længe.

Tip! Hvis man gerne vil have nem adgang til disse sider, kan de med fordel gemmes som "knapper" på iPhones hjemmeskærm ved at åbne siden i Safari på iPhone og derefter klikke på plusset i bunden af skærmen. Tryk derefter på "Føj til hjemmeskærm". Linket gemmes herefter som et ikon (knap) på hjemmeskærmen.

Her er nogen af dem jeg selv benytter i tilfældig rækkefølge:

Google: Googles site i iPhone-format.

On TV: En uundværlig knap på min iPhone hjemmeskærm. Har oprettet en konto på ontv.dk og kan dermed hele tiden se, hvad der sendes på mine favorit TV-kanaler lige nu i dette øjeblik. Et ”must have”, hvis du ser fjernsyn i sofaen med din iPhone ved hånden.

UserGuide: Apple’s online guide til iPhone på dansk på nettet og gratis.

testmyiphone.com: Et site der tester dine netforbindelser. Hvor hurtigt er din netforbindelse? Tester både Edge, 3G og WiFi.

meteo24.dk: Et rigtig godt site til at se vejrudsigten i Danmark. Bruger altid denne frem for dmi.dk, når jeg bruger min iPhone.

iPhone Blog: Et godt dansk iPhone site med daglige indlæg.

iphoneguide.dk: Et godt dansk iPhone site med ugentlige indlæg der opdateres hver søndag.

Politiken: Dagbladet Politikens iPhone portal.

Information: Dagbladet Information’s iPhone portal.

Ekstra Bladet: Ekstrabladets iPhone portal.

Jyllandsposten: Jyllandspostens mobile portal.
|