Lige lidt om mig selv...

Jeg hedder Peter Lars Jensen - i den rækkefølge. Opkaldt efter min farfar (Anker Peter) og min morfar (Holger Lars). Er 44 år (2009). Født søndag den 11. april 1965, kl. 23.35 på fru Olga Limschou's Fødeklinik på Nørrebros Runddel i København. Var 56 cm lang og vejede 3900g. Det første lille år af mit liv tilbragte jeg sammen med min mor og far på Gasværksvej på Vesterbro i København.


Bare 4 år...


De næste 3-4 år boede vi i lejlighed på Elmelundevej i Brønshøj. I 1968 kom min søster Mette til verden og vi flyttede til Vejle, hvor min mor og far (Anne Lise og Leif) gik i gang med at bygge et stort dejligt parcelhus på Stønnekærvej i Mølholm.

Her boede jeg og gik i skole i Vinding og senere på EFG Jern & Metal i Vejle, indtil jeg som 18-årig i 1983 tog til København for at studere. Jeg flyttede i første omgang ind hos min Mormor og siden en kæreste på Østerbro. Sammen med studierne blev jeg også politisk interesseret og engageret. Efter HTX på Nørrebro og Ballerup og efterfølgende Adgangskursus til Teknikum dimitterede jeg i 1989 som Elektroniktekniker i analogspecialet på Frederiksberg Tekniske Skole og jeg boede nu i en lille lejlighed i Skydebanegade på Vesterbro i København.

I 1990 fik jeg mit første job som tekniker hos Apple Center Promaq i Tåstrup og i 1993 blev jeg gift og rejste samme år jorden rundt i 8 måneder. I 1995 kom min søn Kasper til verden og samme år flyttede vi til Allerød og jeg blev ansat som IT-chef i et af Danmarks dengang største reklamebureauer - BBDO i St. Kongensgade i København.

I 1999 blev min datter Maja født og jeg stiftede sammen med mine nærmeste medarbejdere eget firma – MainBrain ApS. Efter et par år som adm. direktør og selvstændig besluttede jeg mig for at geare ned til fordel for fritid og familie og for at tænke mig om. Den 31. december 2002, solgte jeg mine anparter og forlod firmaet.


Bare lidt ældre...


I sommeren 2003 blev jeg ansat på Dannerseminariet i Jægerspris. I 2005 var det endnu en tur rundt om jorden - denne gang med Kasper & Maja. I 2006 blev jeg skilt og flyttede tilbage til København. Denne gang på Christianshavn. I foråret 2008 døde min far og jeg forlod Dannerseminariet som IT-chef og fik job som IT-ansvarlig hos designbureauet Kontrapunkt. I juli 2009 mødte jeg min hustru Jane og i juni 2010 friede jeg til hende ved en lille kirke på et klippeskær i det græske øhav. I tilgift fik jeg to bonus-børn: Sofie og Rasmus. I november 2010 flyttede vi sammen i Jane’s lejlighed i Kastrup og i juni 2011 blev vi gift i Vor Frelsers Kirke på Christianshavn.

I marts 2013 døde min Mor, 68 år gammel efter mere end 4 års sygdom og i juli 2013 flyttede Jane og jeg til i Kastrup sammen med Rasmus. Sofie og hendes kæreste Navid fik vores første barnebarn, Benjamin i september 2013 og Rasmus flyttede hjemmefra i december samme år, så vi nu er voksne uden hjemmeboende børn...